NAKED ULTRA VIOLET
Totally Trippin'

  1. Prime je oogleden met ORIGINAL EYESHADOW PRIMER POTION.
  2. Breng MIND SLIP aan op het bewegend ooglid.
  3. Dep OPTIMIZED in de binnenste ooghoek voor een 'pop of color'.
  4. Bedek je wimpers met PERVERSION MASCARA.
  5. Zet je look vast met ALL NIGHTER MAKEUP SETTING SPRAY.

Naked Ultraviolet

Eyeshadow Palette

Wat is het?

Een oogschaduw palette met 12 levendige paarstinten en perzik-kleurige neutrals variërend van satijn en matte tot shimmer en metallic, inclusief een holografische parel tint die je kunt gebruiken als transformator.

 

Goed om te weten:

De hypergepigmenteerde, fluweelzachte Naked oogschaduw familie heeft een nieuwe line-up van peachy neutrals, lavendel, violet, en intens paarse tinten. Naked Ultraviolet's regenboog micro-shimmers en licht reflecterende tinten pakken gelijk alle aandacht terwijl de kleur-transformator een futuristische holografische finish creëert. Gebruik deze ultra-blendbare oogschaduw individueel of breng verschillende lagen aan om zo eindeloos veel ooglooks met een "pop of purple" te creëren.

 

Inclusief een vegan en cruelty-free dubbelzijdige brush.

null

Perversion

Mascara

Ga voor bigger, blacker, badder lashes met onze supercrème-achtige mascara voor lange wimpers met extra volume. In één beweging breng je hem aan en zien je wimpers er sexy uit (en hij houdt niet op tot jij het zegt…). De kleur is waanzinnig zwart… Het meest pure, diepe en intense zwart dat je jezelf kunt voorstellen. 

null

ALL NIGHTER

Long Lasting Makeup Setting Spray

null